ZELF EENVOUDIG JE WERKPLEK RESERVEREN

Neem nu contact met ons op en ontvang een inlogcode om snel zelf uw flexibele werkplek te reserveren.

Bel nu
0182 504 227
0652 405705  
of ga naar de contactpagina.

Ik zal me even voorstellen

Ik ben Wendy van Westing. In 2007 gestart als zelfstandig interieurarchitect werkend voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. In 2008 moeder geworden van een dochter en sinds 2011 eigenaar van gebouw de Wending. Na een flinke verbouwing was de werk -en woonruimte klaar. Een lichte, open, transparente werkruimte met mogelijkheden voor een groeiende toekomst. In eerste instantie bedacht om daar alleen te werken en opdrachtgevers te ontvangen. Ik merkte dat ik behoefte kreeg om te sparren, geprikkeld te worden en te delen met anderen. Inmiddels werk ik met andere vakgenoten samen op een flexibele basis om zo steeds grotere projecten te bedienen. Ook collega’s vanuit verschillende andere disciplines huren om die zelfde reden een werkplek of spreekkamer.

 

Het pand de Wending had voorheen een buurtfunctie, het is een café/hotel en een supermarkt geweest. Een uitdaging om het (kantoor)pand opnieuw voor de buurt te laten herleven. Om die reden organiseren wij individueel of gezamenlijk een paar keer per jaar activiteiten en lezingen. Zodat ook huurders zich kunnen profileren op deze plek. Een plek waar mensen (samen)werken, elkaar ontmoeten en inspireren.
En dat gewoon bij jou om de hoek, op een markante veilige plek, zonder reistijd, optimale flexibiliteit en zonder langdurige contracten.
Hier kun je bouwen aan jouw nieuwe Wending!
Leuk je eens te ontmoeten.

Activiteiten

Gebouw de Wending biedmeer dan alleen een werkplek.

Klik hier voor een overzicht van onze activiteiten

Volg ons op:

Deel deze pagina:

  Gebouw de Wending      |      Zoutmanstraat 50      |      2806 XD Gouda      |      T 0182 504 227      |      M 0652 405705      |      E wendy@wending-bni.nl

© 2015 Wending | Realisatie: Graficin.nl